LEDELSE

RESULTATER DER KAN MÅLES

Som leder oplever nogle af os, at vi ikke kan få motiveret vores medarbejdere eller, at blive misforstået med selv de mest simple ting i hverdagen.

 

Få indblik i din personlige lederrolle og kompetencer som leder: løft dig til et nyt og højere ledelsesniveau som erfaren leder, eller få overblik og sikkerhed til at accelerere din lederudvikling som ny leder.

I de seneste år er det blevet mere og mere evident, at der er behov for kortlægning af den psykologiske dimension i ledelse. NLP har vist sig at være særlig velegnet som management psykologi, fordi NLP i højere grad beskæftiger sig med mål, ressourcer og fremtid end med årsager, begrænsninger og fortid.

 

Management psykologi er samtidig en metode til at kunne genkende ubevidste mønstre i andre menneskers adfærd - deres kropssprog og i det talte sprog - og dermed udvikle en mere fleksibel forståelsesramme for, hvorfor vi mennesker ikke altid kan være enige. Du lærer, hvordan du gennem bedre ledelseskommunikation kan sætte retningen, skabe udvikling, motivere og involvere dine medarbejdere.

 

Skab energi og performance igennem bedre ledelse af dine medarbejdere og få mere fokus på de ledelsesmæssige,

psykologiske og kommunikative mekanismer for at styrke:

 

  • Samarbejdsrelationer og motivation
  • Medarbejderudviklingssamtaler
  • Spørgeteknik
  • Aktiv lytning, kropssprog, lingvistik
  • Interviewøvelser
  • Positiv psykologi

 

Inbeta skræddersyr kurser efter jeres behov.

TELEFON

+45 20 45 84 53

ADRESSE

Byskovvej 36A, 2730 Herlev

INBETA IVS

© Copyright 2017 INBETA. All Rights Reserved